[acf field="pre_title"]

Poznata pevačica zauvek napušta Srbiju?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Popularna pevačica Angelina je nedavno sama otputovala na egzotično ostrvo, a sada nam je otkrila da je odlučila da u jednom trenutku promeni lokaciju i zauvek ode u toplije krajeve.

Angelina je većinu pesama napisala dok je bila na odmoru na Zanzibaru i sada nam je otkrila da planira da se u dogledno vreme preseli baš na ovo egzotično ostrvo, gde će napraviti i mini studio.

–Sigurno ću se u jednom momentu preseliti, kada sve obavim što treba, rešila sam da napravim mini studio tamo i neku kolibicu, ne treba mi mnogo, gajbica na plaži. Našla sam mesto svog života. Nisam našla momka tamo, samo sam uživala u pogledu na more, sama sa sobom, pisala pesme, baš mi je trebalo to i prijalo, super sam se odmorila – započela je Angelina, koja je zatim najavila da će album izaći na leto:

– Izbacivaću verovatno pesmu po pesmu jer danas nema smisla izbaciti sve odjednom, neki mogu to da urade, ali ja mislim da za mene to nije baš najpametnije rešenje, izbacivaću ili pesmu po pesmu, ili dve po dve… Prva će već biti u junu – istakla je pevačica na takmičenju “Beogradsko proleće”.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci