Verica Rakočević nikad iskrenija :“ U životu mi se sve sudbinski dešavalo“

Pročitajte još

Modna kreatorka Verica Rakočević oči u oči sastala e ssa našom ekipom u Bitef teatru gde je predstavila svoju mini reviju u sklopu prestave „Život je igra“. Žena od koje vredi učiti, koja živi svoj san, govorila je samo za naše kamere i ukazala nam čast da par minuta    njenog vremena ukaže baš nama. Za sam početak razgovora  pitali smo je da nam oda recept za uspešno trajanje svih ovih godina u svetu mode:

-“ Po meni recept za trajnost ne postoji, jedino što je bitno da taj posao volite. Ja imam tu privilegiju i sreću da skoro već četiri decenije radim posao koji obožavam. Jako sam odgovorna i posvećena poslu s obzirom da je moda vrlo komplikovana tu brzo padate u zaborav ukoliko ne istražujete i ne radite na sebi.“- istakla je kreatorka.

Svaka kreacija, svaka revija, svaki komad odeće uvek je  inovativan, verujemo da vas sve zanima odakle crpi energiju i inspiraciju:

-“ Prosto mislim da se tako rodite, ništa ja spektakularno ne radim na svojoj energiji. Život je pun problema, niko ne živi bajku. Nekome te prepreke jako teško padaju a nekoga inspirišu.

Pogledajte u videu o čemu smo još porazgovarali:
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci