[acf field="pre_title"]

Aca Lukas se izjasnio nakon prozivki upućenoj pevačici!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Aca Lukas i Sara Jo zajedno gostuju u emisiji kod Ognjena Amidžič. Voditelj je svoje goste upitao šta misle kome će pripasti čast da brani boje naše države u Torinu na predstojećem takmičenju za srpskog predstavnika na Evroviziji, a Lukas je bez zadrške prokomentarisao ovogodišnju selekciju predstavnika.

– Od onoga što sam čuo, mislim da upravo sedimo ovde mi koji imao najbolje pesme. Marija, tvoju pesmu sam čuo malopre i mogu da kažem da je odlična. Sarina pesma je baš onako i etno i dobra kompozicija, super je pesma takođe. Anđelina, ti već znaš šta mislim o tvojoj pesmi – kaže Aca.

– Super su pesme, ovo su mlade devojke, odlično pevaju, prave su umetnice. Ali, evo, na početku emisije moram da odagnam neke loše stvari kada je Sara u pitanju. Devojku znam, znam kakva je pevačica. Moram da kažem kako je bilo. Zvao me je novinar jedno jutro, spavao sam, onako budim se, pitao me šta mislim o Sari Jo, a ja u šali rekao: „Kakav jo-jo?“. Znao sam da me pita za tebe, ali sam se našalio s njim, pa sam mu posle rekao da spavam i prekinuo mu vezu. Ispalo je da ne znam ko je Sara Jo, kako ne bih znao, kad je devojka pevala ispred skupštine – započeo je Lukas, pa dodao:

– Slušao sam je kako peva, peva sjajno, naravno da sam slušao i njenu pesmu s kojom ide na takmičenje i stvarno mi se dopada, interesantna je – isitče pevač.

– Hvala puno – rekla je kratko Sara na Acine pohvale.

– Svako od nas će se truditi da pobediti, naravno, da se razumemo, bilo bi glupo da učestvuješ, a da ne želiš da pobediš. U ovakvom takmičenju nije bolje učestvovati, važno je i pobediti. Ko će da ode, ne znam, publika je različita, ali ja mislim da imam najveće šanse za pobedu na „Evroviziju“ – kaže Aca, pa dodaje:

– Najpopoularniji sam, mislim da bih najviše poena dobio od dijaspore. i tako dalje, to se gleda. Mogu da pevam i neku lošiju pesmu, to nije bitno, ali pričamo o stanju kakvo jeste. Ko će pobediti ne znam, ali ko god da pobedi, biće realno – zaključuje Lukas u emisiji „Amidži šou“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci