ISKREN

Adil Maksutović: “Vakcina je spasila čovečanstvo”

“Mi pevači moramo da se vakcinišemo jer dosta putujemo”

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Pevač Adil Maksutović je konačno stao pred naše kamere. Raspoložen za razgovor, otkrio nam je kako se oseća i šta radi sada kada nema nastupa.

“Čuvam se. Hvala Bogu, nisam preležao koronavirus, niti sam se razboleo od kako je počela epidemija. Imam starije roditelje. Opet, ne znaš više ni sam kome da veruješ, a ono što je do nas jeste da se čuvamo i da ne budemo toliko u kontaktu sa ljudima koji nisu naša porodica”- ističe Adil u “DeToxic” emisiji i dodaje kakav je njegov stav o vakcinaciji:

“Smatram da je vakcina spasila čovečanstvo u 20. veku. Ono što se mnogi ljudi pitaju jeste da li prošlo dovoljno vremena za testiranje vakcine i kakve su nus pojave, ali bi trebalo da prihvatimo situaciju onakvu kakva jeste. Ja bih svakako sačeka malo, da vidim koja će vakcina biti priznata u Evropskoj uniji, ali mi pevači moramo da se vakcinišemo jer dosta putujemo.”

Podestimo, pevač je nedavno bio gost u emisiji “Šaranova radionica” u kojoj je govorio o svom pokojnom tastu i legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom. Tada je istakao da je on bio veliki umetnik i da je ostavio neizbirisiv trag u muzici.

Ostatak intervjua možete pogledati u videu koji se nalazi u okviru teksta.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci