Aleksandar Sofronijević: “Za sve što jesam dugujem svojim roditeljima”

Pročitajte još

Jedan od najpoznatijih srpskih harmonikaša, Aleksandar Aca Sofronijević otkrio nam je šta ga u poslu najviše nervira i kako je izgledala saradnja na novoj pesmi sa pevačem Isakom Šabanovićem:

-“Miran sam po prirodi, nekad se iznerviram u poslu ali to je prolazno, uglavnom sam staložen. Isak je odličan i uživao sam u saradnji sa njim.”-rekao je harmonikaš.

Sofronijević nam je priznao da u novu pesmu polaže velike nade jer je pesma kvalitetna i dugo niko nije snimio nešto poput te balade:

-“Verujem da će pesma poslati radio hit jer je odlična i dugo se ništa slično nije snimilo.”-otkrio je Aleksandar.

U muzičkom studiju Aleksandra Sofronijevića pažnju nam je privukao zid sa malim fotografijama, godinama i opisom, a Aca nam je objasnio koja mu je fotografija najdraža i na koji od tih trenutaka je najponosniji:

-“Ovde su poređani svi bitni momenti iz mog života, tu su koncerti sa velikim zvezdama, ali najponosniji sam na fotografiju sa mojim roditeljima i sestrom. Zahvalan sam roditeljima za sve.”-rekao je Aca.

Harmonikaš je nakon trideset godina otišao sa roditeljima na letovanje i ispričao nam kako su se proveli:

-“Posle tačno trideset godina otišao sam na letovanje sa mojim roditeljima. Imao sam osam godina kada sam poslednji put putovao sa njima. Zaista smo uživali i kad nađem vremena, otputovaćemo ponovo.”-rekao je Sofronijević.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci