Aleksandar Srećković Kubura: „Serija u kojoj se ja pojavim, mora biti hit!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Proslavljeni glumac Aleksandar Srećković, poznatiji kao Kubura, na sceni traje bezmalo tri decenije, očaravajući svojim ulogama, kako pozorišnu, tako i publiku kraj malih i velikih ekrana.

Svi ga znamo kao opasnog i surovog Smuka iz filma „Balkanska međa“, strogog i pravičnog inspektora Marka Gvozdenovića iz serije „Istine i laži“, komandanta Če Geveru, pomalo zavidnog Radeta Pašića iz „Montevidea“.

Serija u kojoj je on imao jednu od zapaženijih uloga, a koja je nedavno emitovana na malim ekranima, svakako su i „Kalkanski krugovi“, koja je odjeknula i doživela veliki uspeh među gledaocima, a on je u emisiji „DeToxic“ otkrio kakvi su njegovi utisci, ali i šta to novo možemo očekivati od njega u narednom periodu.

– Uskoro izlazi serija „Beležnica“, ne radim na tome, to smo završili. Sada su se završili „Kalkanski krugovi“, to je bilo moje i uskoro bi trebalo da snimam za američku produkciju, ali to ne smem sada da otkrivam – bio je iskren Kubura i dodao:

– Jeste, šta da ti kažem, serija u kojoj se ja pojavim, mora biti hit, to je to. Videli ste kako je i ranije bilo. Tako da će sve to biti super.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci