[acf field="pre_title"]

Aleksandra Mladenović: „Nemam dečka, a pažnja mi je potrebna 24 sata“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Kako smo prethodne nedelje najavili, gošća današnje epizode emisije „Tranquilo“ je naša poznata mlada pevačica, Aleksandra Mladenović. Hitovi poput „Ljubav ili ludilo“, „Nema ljubavi da nije bolela“, ali i najnoviji „Kamo sreće da se manje volimo“ su samo deo njenog repertoara koji publiku diže na noge, ali i koje njene kolege često pevaju na svojim nastupima. Ona je nama maestralno izvela nekoliko pesama uživo i jos jednom dokazala da je jednako dobra u svim muzičkim žanrovima.

U okviru segmenta „Resetovanje“ sa Aleksandrom smo se zaputili u Vojvodinu, u Savino selo, kako bismo joj pomogli da izabere jednog prelepog psića. Inna je postala novi član njene porodice, ali i bila naš gost u studiju. Pevačica nam je kroz šalu rekla „Nemam dečka, sama sam, a pažnja mi je potrebna 24 sata, pa sam uzela psa.“

Foto: TOXIC

Ponovo smo igrali igricu „Istina ili izazov“ i, između ostalog, otkrili da se pevačica nipošto ne stidi toga što je odrastala na selu, naučila da vozi traktor i ume da skuva sva tradicionalna jela.

Sigurni smo da ćete uživati i ove nedeljne večeri uz Aleksandru i Tijanu na Toxic Folk kanalu od 19 časova, dok reprizu možete pogledati u utorak u 20 časova na istom kanalu, ali i u četvrtak na Toxic TV-u u 19 časova.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci