Aleksandra Mladenović o bivšem momku: “Bila sam mnogo naivna”

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Aleksandra Mladenović prvi put je zaplakala pred kamerama i to govoreći o bivšem dečku, te svemu što ju je pored njega snašlo. Verovala mu je, kaže, na reč, pa tako shvatila da su dela ono što se ceni.

Tek sada, uspela je da ponovo „stane na noge“ i bude srećna, a kako naglašava, spremna je i za novu ljubav.

– Rekla sam da se više neću vraćati bivšim partnerima. Ja sam se stalno vraćala muškarcu koji mi je obećavao da će se promeniti i da će nešto uraditi, ali ništa. Bila sam mnogo meka, naivna, davala sam mu šansu da se vrati, ali sve je bilo isto. To je trajalo četiri godine, ali naučila sam dosta iz toga, sazrela sam i naučila sam da se više ne vraćam praznim pričama. Samo delima – izjavila je ona.

– Ja nisam ni za autobusom trčala, a kamoli za muškarcem. Ali jednostavno, toliko sam volela i uvek mi je bilo simpatično kako se on na taj način borio za mene, ali to su samo bile reči, a ne dela. Sad sam presekla, slobodna sam, srećna i konačno sam srećna sama sa sobom i mogu da kažem da sam spremna za novu ljubav. Izlečila sam se od cele te priče – tvrdi Aleksandra.

Pevačica nije krila i da je more suza već prolila zbog svog bivšeg partnera.

Svi misle da je to glatko, lepo, ali ništa to nije prošlo bez suza. Mnogo puta sam bila u suzama, nisam mogla da spavam noćima. Danas sam previše emotivna, da promenimo temu.Da li je on plakao? Ponekad, da. Prvi put u životu sam se rasplakala u emisiji – priznala je Mladenovićeva u „Magazinu In“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci