Aleksandra Mladenović otkrila kako su je kolege ponižavale: „Zašto si tako debela?“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila je da je imala neprijatnosti tokom perioda kada se ugojila zbog hormonskog disbalansa.

– Imala sam zdravstveni problem i ugojila sam se devet kilograma. Još uvek sam na dijeti. Bilo mi je čudno da kolege sa kojima sam svaki dan, ili se sretnemo često na snimanju i znaju da sam imala hormonski disbalans i namerno te pita „A šta ti se desilo sa facom, zašto si tako debela?“ – otkrila je Aleksandra gostujući na televiziji „Kurir“, pa dodala:

– Ima zlonamernih i onih koji žele da te povrede na neki način. To mi uđe na jedno uvo, na drugo izađe. Isključila sam se iz toga i mogu da me povrede samo ljudi koje ja volim, koje poštujem privatno i sa kojima se družim.

Pevačica je otkrila i koliko je puta dobijala prsten od partnera, kao i da je jednom odbila veridbu.

Tri puta sam dobila prsten. Poslednji sam vratila. Odbila sam treći prsten. Nije mi bilo neprijatno, da mi je neprijatno ja bih ga uzela od muke. Nikada u javnosti nisam pokazivala svoje partnere i nikada nisam pričala o tome, jer prosto kad se desi onaj pravi muškarac koga mogu da pokažem u javnosti, tad ću i da kažem javno da sam verena. Ovo sve što se dešavalo to je manje-više bilo sa moje strane zezanje. Prva dva prstena su bila za ljubav, treći je bio verenički, ali nisam prihvatila jer kad te neko veri valjda te veri zato što te voli, a ne da ti određuje pravila kako ćeš dalje i šta ćeš dalje. Iz tog razloga sam i odbila taj prsten – zaključila je Aleksandra.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci