[acf field="pre_title"]
VREME POSVETILA SINU

Aleksandra Prijović: „Meni je ova godina bila najlepša“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Kako je nedavno istakla, pevačica Aleksandra Prijović, uživa u porodičnom domu sa svojim naslednikom i suprugom. Takođe, iako se posvetila kućnim poslovima, njoj najviše nedostaje posao i nastupi. Ipak, u jednom intervjuu je istaklada joj je, uprkos opakom virusu, ova godina bila najlepša.

„Meni je ova godina bila najlepša, 9 meseci sam bila sa sinom. Ja sam sve vreme sa njim. Odmorila sam se i nauživala sam se u ovoj godini“- rekla je pevačica u emisiji „Šok Tok“ i otkrila kada možemo da očekujemo drugo dete:

„Ne planiram bebu drugu još uvek. Kad se desi, desiće se. Ja bih volela najmanje dva deteta da imam, pa kad bude. Nismo planirali ni za prvo dete, to se desi.“

Lepa brineta se osvnrula i na svoju majku, pa priznala detalje njihovog odnosa.

„Mama je godinama pevala, kad sam ja počela da se takmičim ona je odustala od pevanja i odlučila da me podrži maksimalno. Ostavila je svoj posao. Ja bih sutradan uradila isto za svoje dete. Samo je moje dete bitno, samo on i on i on“- kaže Aleksandra.

Između ostalog, njen suprug Filip Živoinović i ona, danas slave 5 godina ljubavi. On je povodom toga podelio njihovu fotografiju na svom Instagram profilu i uputio joj emotivnu poruku.

„Pre 5 godina sam poslao poruku jednoj devojci. I svaki dan od tada. Srećna godišnjica mama Aleksandra. Volim te“- napisao je Filip.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 

Najnoviji članci