Aleksandra Prijović otkrila: „Filip zarađuje, a ja trošim!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica, Aleksandra Prijović, otkrila je detalje braka sa Filipom Živojinovićem, ali i progovorila o tome ko zarađuje, a ko troši.

– Najveći problem koji se u našem braku dešava je onaj kada ja kasnim, a treba da krenemo negde. Filip je u svemu veoma precizan i tačan, te ne voli kada treba da me čeka. To su neke stvari koje njega užasno nerviraju. A ja kao svaka devojka ne mogu da stignem da sve završim na vreme. Inače nemamo taj momenat da se svađamo, ako i dođe do toga to je retkost. Nekako se uvek trudimo da svako svoje mišljenje i stav iznese kroz razgovor, te onda pronađemo zajedničko rešenje koje odgovara obema strana – rekla je Aleksandra i nastavila:

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, foto: Instagram

– Ne zarađujem ja više, deluje možda tako. Filip radi mnogo ozbiljniji posao od mog, te je normalno da on mnogo više donosi prihoda u kući. U svakoj kući žensko mnogo više troši i to je svima veoma dobro jasno. Mi smo te koje volimo da kupujemo, što je to normalno. Filip nije osoba koja je opterećena stvarima, a ja volim da šopingujem i kupujem – iskrena je bila ona.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci