Aleksandra Tadić Cipka iskreno: „Laž ne opraštam!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Jedna od najatraktinijih takmičarki popularnog talent šou programa „Zvezde Granda“, Aleksandra Tadić Cipka, nikada se nije libila da pored neverovatnog glasa, zaigra i na kartu seksepila.

Nedavno je objavila novu numeru pod nazivom „Ni oprosti, ni izvini“ i time prvukla pažnju publike. Pesma je potpuno u njenom stilu, što definitivno potvrđuju komentari, kako kolega i prijatelja, tako i njenih vernih pratilaca.

Ona je našoj ekipi „DeToxic“ emisije bez lažne skormnosti otkrila šta je očekivala od novog singla, ali i da li je strepela kako će publika odreagovati.

– Pesma je izašla pre tri nedelje i već je taj famozni miliončić stigao. A i publika je fenomenalno odreagovala, u neku ruku, tako sam i očekivala. Jedna onako ženska, emotivna pesma je u pitanju. Ta pesma je kod mene još od prošlog proleća, ja sam čekala i čekala, a onda sam rešila da je izbacim, pa šta bude, neka bude – rekla je Cipka i dodala šta je to što ona nikako ne može oprostiti:

– Ne opraštam laž, onu sitnu laž. Preko ove malo krupnije i mogu da pređem,  ali zaista ne volim te sitne laži. Takva sam, jednostavno.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci