Alexandra Matrix: „Sa Gastozzom sam imala klik na prvu!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Atraktivna plavuša, Aleksandra Ristić, poznatija kao Alexandra Matrix, već dugo je članica benda pod istim nazivom, sa kojim polako, ali sigurno gradi svoj status na muzičkom nebu.

Novo doba, donelo je popularnost novim muzičkim pravcima, te su u poslednje vreme platforme poput Jutjuba postale osnovno merilo koliko su neka pesma ili izvođač zapravo dobri.

Aleksandra je neko ko je za veoma kratak period doživeo neviđenu popularnost. Njene pesme, mešapovi i dueti napravili su pravi bum, a jedan od njih upravo je onaj koji je snimila sa kolegom Nenadom Marinkovićem Gastozzom pod nazivom „Kataklizma“.

U intrervjuu za „DeToxic„, otkrila je kako je došlo do ovog spoja i saradnje.

– Gastozz je jedan pozitivan lik, pun energije, a na mene mnogo utiče energija drugih ljudi. Na bini ne umem da stojim, i kada je neka balada u pitanju, ja se krećem i igram, što se vidi i po mojim spotovima, ali i mešapovima. Tražili smo nekoga ko ima sličnu energiju i naišli na njega. To je bio pun pogodak – iskrena je bila Aleksandra.

Njen uspeh i slava nisu je nimalo promenili, što je i te kako retkost za nekoga ko se bavi ovim poslom.

– Mislim da me ništa nije promenilo. Ne smatram da sam drugačija od ostalih i da nešto od toga može uticati na moju ličnost. Sve ljude doživljavam kao prijatelje, to mi je neka moja druga porodica – rekla je pevačica.

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci