PONOVO ĆE ZASIJATI NA MUZIČKOJ SCENI

Amadeus bend: “Spremamo se za veliki povratak na scenu”

Pročitajte još

Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Posle velike tragedije koja ih je zadesila, Amadeus bend ponovo kreće da radi. Kao što i sami znate, ekipa Toxic televizije se uvek trudi da bude na pravom mestu, pa smo se tako našli na njihovoj prvoj probi, gde su medijima predstavili novog bubnjara koji je zamenio pokojnog Tokana. Sa njima smo pričali i o novoj pesmi koju spremaju publici, ali i kako su se novi članovi uklopili u bend.

“Ovo je druga naša proba, od kako nas je napustio naš veliki prijatelj i kolega Tokan. Spremamo se za veliki povratak na scenu. Jedva čekamo da se sve vrati na normalu i da se vratimo muzici jer je to jedino što nas zaista ispunjava, ali i leči. U pripremi je nova pesma, a na njoj je poslednji put Tokan svirao bubnjeve. Želim da izvučemo maksimum iz svih nas i da ova pesma bude neki omaž njemu”- ističe frontmen benda Džaja u “DeToxic” emisiji i dodaje:

“Imamo dva nova člana. Prvi momak je Igor koji je za bubnjevima i menja našeg Tokana. On nam je takodje veliki prijatelj i smatramo da će se sjajno snaći u ulozi koju smo mu dodelili. Tu je i naš novi gitarista Stefan. Vratili smo se probama, vredno radimo kako bismo se publici pokazali u najboljem svetlu.”

Takodje, novi članovi su istakli da su se sjajno uklopili, kao i da sve ide u dobrom smeru. Dodaju da od benda očekuju da vrate njihovu staru energiju, ali i da je smeh i dobra zabava svakako prisutna na probama.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci