Array

Ana Bekuta: „Astroliškinja mi je predvidela vezu sa Milutinom!“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Ana Bekuta, prema sopstvenom priznanju – otkad ima svog astrologa, ne brine više ni o čemu. Izvesna Olivera posebno ju je „kupila“ pošto joj je predvidela ljubav sa Milutinom Mrkonjićem, u šta pevačica isprva nije verovala. Danas, konsultuje se sa njom u vezi sa svim važnim datumima, poslovima, koncertima.

– Imam astrologa Oliveru, koja mi jednom godišnje radi natalnu kartu. Ona mi je predvidela i ljubav sa Milutinom, iako joj ja tada nisam verovala – ispričala je Bekuta „Informeru“, pa dodala kako je sigurna da će uvek biti onako kako joj Olivera kaže.

– Sa njom se konsultujem oko svih važnih poslova, kao i oko odabira datuma za neke bitne događaje. Olivera do sada nijednom nije pogrešila, i otkad imam nju, ne brinem ni o čemu. Znam da će sve biti onako kako mi je videla u zvezdama. Veoma verujem u horoskop i ovih dana sam nervozna zbog retrogradnog Merkura, koji me baš pogađa.

Sa druge strane, pevačica nije htela da potvrdi za pomenute medije da je pre nekoliko dana od Mrke dobila „škodu“ vrednu 25.000 evra.

– Meni je važno da imam siguran automobil, a manje je bitno ko mi ga je kupio. Mi pevači se kasno vraćamo sa nastupa i glava nam je u torbi, tako da moramo da imamo dobre automobile – bilo je sve što je rekla na tu temu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci