[acf field="pre_title"]

Ana Bekuta nakon šest godina progovorila o svađi sa Cecom!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Svetlana Ceca Ražnatović je novi član žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, među kojima je i Ana Bekuta, a o njihovom odnosu se dugo spekulisalo.

Odnosi između njih dve, zahladneli su pre nekoliko godina, o čemu su tada brujali mediji, a Bekuta je sada otkrila o čemu se zapravo radilo i u kakvom je sada odnosu sa koleginicom.

– Mi smo civilizovani ljudi, kako bi se reklo. Imali smo jedan nesporazum. Slavila sam 2015. godine 30 godina mog rada. Ona se nije pojavila na toj mojoj proslavi i meni je to bilo onako malo bezveze. Doprli su glasovi do nje da sam bila ljuta. Međutim, srele smo se posle izvesnog vremena i izgladile smo taj nesporazum. Tako da najnormalnije funkcionišemo – izjavila je pevačica u emisiji „Zvezde Granda – Specijal“.

– Ceca se još prilagođava. Dugo se znamo, još od osamdeset i neke godine, čak smo se intenzivno družile jedno vreme. Ona treba da bude ono što jeste, ako uspe da se opusti sigurna sam da će emisija biti odlična. Ali ona se trudi. Trudi se. Brzo će se uklopiti. Mi ostali se znamo u dušu, dugo smo zajedno, tu smo pet godina – dodala je Ana.




Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci