Ana Bekuta: „Vreme je za revoluciju!“

Pročitajte još

Ana Bekuta važi za jednu od retkih javnih ličnosti koja uvek javno iznosi svoje mišljenje na temu najaktuelnijih dešavanja.

Bekuta se uvek zalaže za žene i kad god je u prilici ističe koliko je važno držati do sebe i biti dama.

Pevačicu su, očigledno, uznemirile sve češće vesti u kojima su žene žrtve porodičnog nasilja. Kao veliki protivnik navedenog, Bekuta se i ovog puta javno oglasila i iznela svoj stav:

-“Devojke, žene, devojčice – vreme je za revoluciju!
Ne možemo, ne smemo i ne treba više da ćutimo i gledamo kako se iz dana u dan žene oko nas ponižavaju, maltretiraju, siluju i biju!
Osuđeni silovatelji moraju biti hemijski kastrirani i tako fizički trajno onemogućeni da ponove svoje zlodelo. Ja se zalažem i apelujem da se takav zakon u našoj zemlji donese odmah!
Drugog izbora očito nema. NEĆU da živim u društvu i na planeti gde je žena građanin drugog reda, gde svaki dan čitam vesti o silovanju i fizičkom nasilju nad ženama i gde se svaki dan traži opravdanje za pakao koji preživljavaju. „Ali, ona je…“ , „Ali, ima druga strana…“. „Ali, mogla je…“ Marš bre! Nema ALI! NEMA ALI i nema opravdanja! Silovatelji i nasilnici nisu samo manijaci s ulice, silovatelji i nasilnici su u porodicama, školama, na fakultetima i poslovima! Na svim tim mestima su i žene kojima se ne veruje i koje se ućutkuju metodom ALI. NEMA ALI I VIŠE NEMA VREMENA DA ĆUTIMO!“-poručila je pevačica.

Bravo, Ana!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci