Ana Nikolić emotivnom porukom dirnula mnoge: “Mojoj Tari se vratio tata”

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Ana Nikolić i njen bivši suprug, Stefan Đurić Rasta, iako su se razveli ostali su u dobrim odnosima zbog ćerkice Tare. Pevačica je uvek naglašavala da je reper odličan otac i da nema šta da mu zameri, a kada je Rasta priveden zbog posedovanje droge, Nikolićeva je bila sve vreme tu za njega.

Ćerki je pokušala na najbolji način da objasni da je tata opravdano odsutan, a koliko joj je bitno da porodica bude na okupu, objašnjava i da je nekoliko puta svog bivšeg posetila u zatvoru.

Lepe vesti sačekale su je danas, kada je Stefan Đurić Rasta pušten iz Okružnog zatvora u Beogradu gde je u pritvoru proveo skoro četiri meseca zatvora od hapšenja u oktobru prošle godine.

Ona je presrećna što je Tarin otac izašao, ali ovaj događaj je u njoj probudio sećanje na svog oca. Naime, Ana je na Instagramu objavila fotografiju svog tate i otkrila da joj mnogo nedostaje.

– Kada bi znao koliko mi sada nedostaješ….Tari se vratio njen tata….A ja….”sve što imam, sve je laž i sve bih dala sad za jedan minut sa tobom! – napisala je pevačica ispod fotografije svog pokojnog tate.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

Najnoviji članci