[acf field="pre_title"]

Ana Nikolić: „U moju kuću se ulazilo i pre kovida sa maskom i natikačama“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pre skoro godinu dana, pevačica Ana Nikolić ponovo se vratila na javnu scenu. Lepa, zgodna i sa albumom koji je, može se slobodno reći, uspeo da postigne veliki uspeh.

Dok velika većina nije očekivala pevačicin povratak, Ana se vratila jača nego ikad. Otpočetka njene karijere, kada je bila prepoznatiljiva po pesmi „Devojka od čokolade“ pa sve do danas „Nije mi do seksa“, ostala je dosledna sebi. Uvek iskrena i bez dlake na jeziku, te je tako u emisiji „Ekskluzivno“ govorila na razne teme, o aktuelnom stanju, ali i o svojoj porodici.

„Kako mogu da budem, kao i svi ljudi u ovoj zemlji, osećam se loše, nesigurno, uplašeno, neizvesno. Naravno da se ne osećam najbolje, ali šou mora da se nastavi. Manje-više što sam majka, ovo najmanje pogađa decu, to je za njih običan virus. Ono što sam doživela oko sebe, od strane porodice, prijatelja, članove najšire porodice sam smestila po bolnicama, nije baš prijatno, odbrojavam dane da ova godina prođe. Osećaš se nemoćno, bespomoćno, naravno da uvek može da se nađe način, ali nije baš prijatno i nije sve tako kako izgleda, malo je situacija ozbiljnija, pola porodice mi je zaposleno u zdravstvu. Pola zdravstva je obolelo, nema ko da se leči.“ – rekla je Ana i dodala:

„Otkako sam rodila Taru u moju kuću se ulazi sa natikačama, sa maskama. Ona se rodila malo ranije, prvo mi je dete, bila je tolika sterilnost, ona je za tri godine jednom bila bolesna, toliko je čuvam. U moju kuću se ulazi sa maskom i natikačama i pre kovida, retko ko nam dolazi i inače, a sad pet puta više. Sad kad budem imala drugo dete sa nekim dečkom, neću biti tako sterilna.“-objasnila je Nikolićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci