[acf field="pre_title"]

Ana Nikolić o novoj ljubavi: „Muškarci, ne prilazite mi ni u ludilu!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Ana Nikolić, progovorila je o svom emotivnom životu, pa je priznala i da joj je žao što je došlo do kraha braka sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, koji će joj uvek biti bitna figura u životu.

– Ja nemam emotivni život. Nemam, evo vi mi recite zbog čega. Počinjem da sumnjam u „džu-džu“ magiju, to je ona crna magija koju mi bacaju neki zli ljudi, zle žene… (smeh). Nemam objašnjenje, stvarno! Ustvari imam – kako zračiš, tako privlačiš. Meni na čelu piše „ne prilazi ni u ludilu“, tako zračim. Nemam potrebu da mi iko prilazi – rekla je Ana.

Pevačica je istakla, kako je u brak sa Rastom ušla isključivo zbog ljubavi, te da ona nije neko ko bi to mogao da uradi iz interesa:

– Verovala sam u nešto što se raspalo, nažalost. Nisam se udavala iz interesa, već iz ljubavi. Dete nikada ne bih mogla da rađam iz matematike. Tara je napravljena i rođena iz ljubavi, demantovala sam sve medicinske prognoze, rekli su mi da je prirodnim putem nemoguće – eto, vidite da je moguće. Želela sam to dete, dobila sam ga iz ljubavi, zamišljala sam samo tako da se udam i eto, sve sam to i ostvarila. Nažalost, nije uspelo, a ja sam zamislila da se udam jednom i zauvek – zaključila je Nikolićeva, za „Pink.rs“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci