ANA NIKOLIĆ priznala kako je liniju dovela do savršenstva! Pevačica priča iskreno o ljubavi!

Pročitajte još

Pevačica Ana Nikolić kaže da je trenutno sama, ali da krah braka sa reperom Stefanom Đurićem Rastom nije uticao na to da dugoročno izgubi veru u ljubav.

– Nemam emotivnog partnera, sama sam, ali ne bežim od ljubavi. Kada se bude dogodila prepustiću joj se. Ljubav je divna i ja nisam izgubila veru u nju – kaže Ana, za „Blic“ i otkriva da li bi se po drugi put udala.

– Sada kad me pitate, prvo šta pomislim je: Nikada! I zaista sam ubeđena da ništa ne može da me natera da promenim to mišljenje. Ipak, život me je toliko puta demantovao da više ne govorim nikada. Ko zna… Čovek pravi planove da mu se Bog smeje – Nikolićeva je dodala i da li je u kontaktu sa bivšim supružnikom.

– Stefana i mene će uvek vezivati najvažnija stvar u životu – naše dete. Zbog nje smo u kontaktu, jer je njeno zdravo odrastanje najbitnije – zaključila je pevačica.

Ona je priznala i kako je izgubila 50 kilograma i kada se ugojila.

– Izgubila sam više od 50 kilograma. U jednom momentu sam imala čak 105 kilograma. Proces promene nije bio lak, bilo je uspona i padova, ali sam uvek verovala da ću ponovo biti ona stara Ana. Uz sve to obožavam da treniram! Na prvom mestu da se ugojim uticala je moja trudnoća, ali nećemo se lagati, jela sam mnogo – priznala je Ana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci