[acf field="pre_title"]

Ana Stanić već 20 godina nosi isti veš

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Projekat Zvezde pevaju zvezde Radija S polako ulazi u svoju završnicu. Tema ovog puta su legendarne ’90-te prepune hitova i raznih sećanja, a posle Marka Luisa, Magla benda i Lene Kovačević, red je došao na Anu Stanić.

Ana Stanić već 20 godina nosi isti veš
S media promo

Jedan od najvećih hitova iz tog perioda „Tek je 12 sati“ Ana je obradila i svakako donela jedan novi zvuk i energiju koja će biti interesantna publici.

Gostujući na Radiju S, Ana je otkrila da je ona prvi put kada je čula ovu pesmu bila potpuno opčinjena sa njom:

-Ne sećam se koji sam tačno razred srednje škole bila, ali kada sam je prvi put čula, kao da sam dobila injekciju, potpuno sam poludela za pesmom – bila je iskrena Ana.

Ana je sa slušaocima Radija S podelila i jednu malu zanimljivost iz svog privatnog života, reč je o ritualu koji ima pred svaki nastup, a to je da nastupa u istom vešu.

– Više ne nastupam, to je bilo ranije, ali one stoje tu. Gaćice su crvene i imaju srce preko čipke. Kada ti puknu gaćice baciš ih, čarape takođe baciš.

One nisu pukle, neverovatan kvalitet, verovali ili ne. Njima ništa ne fali. Možda je to srculence malo izbledelo. Toliko se priča o njima, da ću ja da uzmem da ih slikam i okačim na Instagram – ispričala je Ana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci