Anabela Atijas iskreno o tome kakva baka želi da bude!

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Anabela Atijas, ostvarila se kao baka kada je njena ćerka Luna Đogani donela malenu Miu na svet. A sada je iskreno govorila o tome kakav odnos želi da ima sa svojom unukom, pa osvrnula i na svoj ljubavni život trenutno.

– Uživam sa njom, Mia je stvarno preslatka i raste iz dana u dan. Ne vidim sebe kao njenu dadilju. Moja baka je mene vrlo rado čuvala, tako da sam nasledila tu ljubav i taj gen od nje. Imam model ispred sebe i želim da budem baš takva. Mia ima dadilju, a ja sam baka. Naravno, kad njima god treba, ja ću biti tu da je pričuvam i pazim na nju – rekla je Anabela.

Kako se o njenom privatnom životu često spekuliše, te je sada otkrila kakav je trenutno njen odnos sa Andrejem Atijasom, s obzirom na to da su se razveli pre dve godine, ali su na kraju svojoj ljubavi rešili da daju još jednu šansu:

– Sve je dobro između nas, lepo se slažemo, ljubav cveta. Mi smo pre svega stari, dobri prijatelji, pa kod nas toga nema. Sve je jednako, uvek se dogovaramo o svemu. Razumemo se, pa samim tim ne može ni da bude problema – istakla je pevačica, za portal „24sedam“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci