[acf field="pre_title"]

Anabela Atijas iskreno o tome kakva baka želi da bude!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Anabela Atijas, ostvarila se kao baka kada je njena ćerka Luna Đogani donela malenu Miu na svet. A sada je iskreno govorila o tome kakav odnos želi da ima sa svojom unukom, pa osvrnula i na svoj ljubavni život trenutno.

– Uživam sa njom, Mia je stvarno preslatka i raste iz dana u dan. Ne vidim sebe kao njenu dadilju. Moja baka je mene vrlo rado čuvala, tako da sam nasledila tu ljubav i taj gen od nje. Imam model ispred sebe i želim da budem baš takva. Mia ima dadilju, a ja sam baka. Naravno, kad njima god treba, ja ću biti tu da je pričuvam i pazim na nju – rekla je Anabela.

Kako se o njenom privatnom životu često spekuliše, te je sada otkrila kakav je trenutno njen odnos sa Andrejem Atijasom, s obzirom na to da su se razveli pre dve godine, ali su na kraju svojoj ljubavi rešili da daju još jednu šansu:

– Sve je dobro između nas, lepo se slažemo, ljubav cveta. Mi smo pre svega stari, dobri prijatelji, pa kod nas toga nema. Sve je jednako, uvek se dogovaramo o svemu. Razumemo se, pa samim tim ne može ni da bude problema – istakla je pevačica, za portal „24sedam“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci