[acf field="pre_title"]
BUDUĆA BAKA

Anabela Atijas: Negde u dubini duše sam to predosetila

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Već danima se po medijima priča da će Luna Đogani i njen izabranik Marko Miljković postati roditelji, a „DeToxic“ ekipa im ovim putem čestita. Rijaliti zvezda i njen verenik ne skidaju osmeh sa lice zbog radosnih vesti, ali ni buduća baka Anabela Atijas. Ona nam je oktrila kako se oseća povodom toga što joj je ćerka trudna, kao i kako će se snaći u ulozi bake.

„Negde u dubini duše sam to osećala, valjda zbog povezanosti između Lune i mene. Nisam se nešto previše iznenadila, ali sam se jako obradovala. Predivan je osećaj i nešto neverovatno. Prvi put prolazim kroz ovo i znam da će ovo biti nešto što će puno značiti meni, a prvenstveno njoj. Cela ta situacija koja je iza nas, hvala Bogu, nije moglo lepše da se završi od ovog“-rekla je Anabela za „DeToxic“ emisiju.

„Ja sam stvarno umorna od svih priča i dosadno mi je postalo sve to. Zaista se više ne obazirem šta ko misli i šta ko oseća po tom pitanju. Kada ja budem imala pravo da se bavim drugim ljudima, imaće i oni pravo da se bave mnome. Van pameti je sve što čujem. Od kako je sveta i veka ljudi se sastaju i rastaju, svađaju i mire. Između nas se ništa toliko strašno nije desilo što bi moglo nju i mene da rastavi. Ona je moje dete i tu se stavlja tačka“-dodala je pevačica za naše kamere.

Ispričala nam je kakva je bila reakcija buduće mame kada je saznala da je u drugom stanju, a majka i ćerka su tom trenutku bile zajedno da prve podele radosne vesti.

„Slučajno se namestilo da ja budem tu kada se to desilo, a ona je bila potpuno izgubljena što je normalno. Želela je tada da uradi test, ja sam sve osetila, ali nisam htela ništa da komentarišem. Sećam se i svoje rekacije kada sam saznala da sam prvi put trudna. To je zaista nešto na šta čovek ne može da ostane imun. Zamišljam je sa stomakom, sa bebom i kao nekog koga će sutra neko da zove mama. Osećam veliku ljubav i lepu energiju“-rekla je Anabela sa osmehom na licu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci