Anabela Atijas prokomentarisala scenu iz filma Đoleta Đoganija!

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pecačica Anabela Atijas danas je po prvi put prokomentarisala scenu iz dokumentarnog filma Đoleta Đoganija „Život i scena“, u kojoj ima verbalnu raspravu sa bivšim mužem Gagijem Đoganijem.

Ovaj film obuhvata početak i razvoj denserske karijere Đoleta Đoganija i njegovog brata Gagija, kao i grupe „Đogani“. U njemu su se našli svi tadašnji akteri, pa i Anabela koja ističe kako joj je krivo što je predstavljena u ovakvom kontekstu, te da joj je žao što se našla samo u jednoj sceni i to baš ovakvoj.

– Nisam gledala film, nisam imala prilike. Ne sumnjam da se potrudio da predstavi sve onako kako je on poželeo. Postoji jedna stvar koju bih volela da kažem jer sam čula da ima jedna scena o meni – rekla je Anabela, pa dodaje:

– Žao mi je što je 17 godina života sa njima svelo se samo na jednu scenu. Taj jedan momenat kada sam se osećala nesrećno. Gomila je pomenuta, ja nisam. Žao mi je što nisam dobila malo priznanje da sam i ja bila deo toga. Nije mi žao s obzirom na to da se poenta vrlo lepo shvatila – zaključila je pevačica, u emisiji „Premijera Vikend specijal“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci