[acf field="pre_title"]

Anastasija Ražnatović Iz Meksika pravo na revakcinaciju!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Mlada i atraktivna pevačica Anastasija Ražnatović, doputovala je iz toplog Meksika i odmah sutradan otišla je da primi drugu dozu vakcine protiv koronavirusa.

Naime, ona je otkrila da je vakcinu primila pre putovanja, kako bi bila sigurna i kako ne bi morala da strahuje na odmoru.

-Jesam, vakcinisala sam se pred Meksiko, to mi je bio cilj, da budem poptuno bezbedna i svoj na svome. Posle vakcine sam se super osećala. Apsolutno nemam da kažem ništa, zaista, sve je bilo fenomenalno. osećam se mnogo bolje. Kad sam među ljudima nema frke da li ću se zaraziti, nema panike. Mnogo sam mirnija, i jako mi je drago što sam to uradila. Apelujem na sve ljude koji se možda plaše, pošto sam čula razne teorije zavere, da to urade i da se napokon izvučemo iz ove užasne pošasti. Da konačno možemo slobodno da živimo i da se sve vrati na normalno – ispričala je Ražnatovićeva u uključenju u emisiji „Jutro“ na Prvoj televiziji.

Sada je njena majka Svetlana Ceca Ražnatović na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi da Anastasija prima vakcinu.

Anastasija Ražnatović
Anastasija Ražnatović, foto: Instagram
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci