Anastasija Ražnatović: „I ja sam pohađala školu Mike Aleksića“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Kao bomba je odjeknula vest da je ugledni scenarista, režiser i učitelj glume, Miroslav Mika Aleksić, silovao glumicu Milenu Radulović kada je bila maloletna. Ova vest potresla je čitavu domaću javnost, a tim povodom se oglasila i ćerka Svetlane Cece Ražnatović, pevačica, Anastasija Ražnatović.

Pevačica je istakla da je veoma potresena ovom vešću, te je dala podršku glumici i otkrila da je ona kao dete pohađala tu školu.

-Kao neko ko je kao dete kratko pohađao tu školu, malo je reći da sam užasnuta i zgranuta. Podrška hrabroj Mileni i svim devojkama koje su prolazile kroz ovu golgotu – napisala je Anastasija.

Podestimo, Milena Radulović je u potresnom intervjuu istakla da je imala 17 godina kada ju je on silovao.

– Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se – rekla je Milena Radulović.

Čuveni vlasnik škole glume koga su glumica Milena Radulović i još četiri devojke u policiji optužile za silovanje i nedozvoljene polne radnje, biće saslušan sutra i imaće šansu da ispriča svoju stranu priče. Prema prvim informacijama iz istrage, osumnjičeni Aleksić biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog prijave pet devojaka, koje su pohađale časove glume kod njega, da ih je silovao ili seksualno uznemiravao.

Miroslav Mika Aleksić
Miroslav Mika Aleksić, foto printskrin

Uz njegovo saslušanje, tužilaštvu će biti podneta krivična prijava od strane policije koja će ga, kako saznajemo, teretiti za krivično delo silovanja. Aleksić nije obavezan da da izjavu, on može da se brani i ćutanjem, ukoliko tako bude želeo.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci