Anđelina, Cobi i Tara premijerno izvode nove pesme sutra na Music Week-u

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Nekoliko premijera najnovijih pesama, atraktivna scenografija, svetska produkcija – to je ono što očekuje posetioce Belgrade Music Week festival sutra na Ušću. Neće izostati ni lepo i toplo vreme, tako da nam predstoji jedan nezaboravni letnji vikend!

Cobi je još ranije najavio da će premijerno izvesti svoju još neobjavljenu numeru, kojoj nije želeo da otkrije ni naziv, a osim nje, po prvi put će uživo izvesti i svoju pesmu „Septembar“ koja je izašla juče, kao i pesmu „Odakle sam ja“, koja je izašla krajem avgusta.

Angellina takođe priprema jednu premijeru za publiku Music Weeka: reč je o njenoj novoj pesmi „Origami“, a premijeru pesme na beogradskom Ušću najavila je i Tara, čija nova numera nosi naziv po njenom imenu – „Tara“. Na grandioznoj festivalskoj bini Music Week-a, dimenzija 20×14 metara, prve festivalske večeri nastupiće još i Vojaž, Nucci, Senida, Gazda Paja, Devito, Anna Lazarević i DJ Mike Ride.

Skymusic najavljuje vrhunsku svetsku produkciju, sa binom na kojoj će biti postavljeno 400m2 LED ekrana, kao i preko 300 rasvetnih uređaja, uz neizostavne lasere i laser barove. Kombinacija najsavremenijih zvučnih Sistema Meyer Sound Leo i Meyer Sound Milo, raspoređenih na čak 8 pozicija, omogućiće savršeni zvuk u svakom kutku festivalskog prostora u parku Ušće.

Ulaznice za festival poskupljuju večeras u ponoć. Osim na već postojećim prodajnim mestima, ulaznice za festival od sutra će biti moguće kupiti i na samim ulazima, od 18h do 2h posle ponoći. Svaku ulaznicu neophodno je aktivirati uz pomoć besplatne eFinity mobilne aplikacije.

O uslovima za ulazak na festival i propisanim merama pročitajte na linku 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci