Anđelka Prpić otkrila: “Često odlazim kod psihoterapеuta”

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Glumica Anđelka Prpić nakon devet godina stavila je tačku na brak sa Dariom Prpićem, a nedavno je istakala da “razvod ne znači rat” i da su ona i njen bivši suprug ostali u korektnim odnosima.

Glumica je sada otkrila da se suočila sa životnim problemima, te da je redovno išla na psihoterapiju koja joj je dosta pomogla.

– Pomišljala sam kakav to ja problem imam? Ima ljudi, koji nemaju šta da jedu, pa su ne daj bože žrtve nekih ozbiljnih stvari. Što bi moja mama rekla: ‘Nisi ti gladna, ti si besna’. Vaspitani smo u tom duhu, da mislimo da je to bes. Ali ne, to je nasušna potreba. Da se malo pročešljaš, usmeriš, da proveriš sebe. I onda sam shvatila da nema potrebe čekati da se veliki problem desi. Naprotiv, još je bolje otići dok niste u velikom problemu ili da možda toga niste ni svesni. Ja to upražnjavam godinama. Ranije je to bilo jednom, dva puta nedeljno, sada jednom u dve, tri nedelje. To je mentalna higijena koja je svima neophodna, rekla je glumica.

Anđelka se dotakla i razvoda od bivšeg supruga sa kojim ima sina.

– Moj bivši muž i ja nismo stvari prepuštali slučaju. Nismo se pravili pametni, nego smo otišli da se konsultujemo s kim treba i kako treba pričati. Na kraju krajeva, ako nećete da idete kod nekoga, postoje knjige. Stvarno čovek o svemu danas može da se edukuje, informiše. Da se izbegne neka velika šteta. Ono što sam iz svega toga zaključila je da će dete stvari doživeti onako kako ih i vi doživljavate. Dakle, ne možete i ne treba lagati decu. Ako mogu da dam savet, konsultujte se sa stručnim licem, pomoći će vam, olakšati i bićete ponosni na sebe jer radite pravu stvar na pravi način i znajte da za sve postoji rešenje, ispričala je glumica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci