KAĆA ĆE PRATITI UŽIVO PRENOS SA SLAVLJA!

Andreana Čekić stigla na gala slavlje Gobeljića!

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da se pevačica Katarina Grujić porodila i na svet donela malu devojčiju, kojoj je zajedno sa izabranikom, fudbalerom Markom Gobeljićem, dala ime Katja.

Pročitajte još

Na proslavu povodom njenog rođenja među prvima je pristigla Kaćina koleginica i kuma, Andreana Čekić, koja je podelila prve utiske.

Andreana je prvo otkrila kako se oseća nakon saznanja da se njena najbolja drugarica porodila.

– Divno se osećam. Već danima imam tremu, kad je trebalo Kaća da se porodi, ali dobro sve je prošlo u najboljem redu. Gledam da podržim kuma Marka i roditelje i sve goste. Čula sam se sa Kaćom. Ona je super, beba je mirna, kažu da je najmirnija u porodilištu. Ja kažem, to je zato što je zadovoljna, što je voljena i željena. Ne znam na koga liči, na oboje.

– Poželela sam im da uživaju u svakom trenutku. Mislim da je njihova ljubav zaslužila da imaju dete i da imaju još puno dece. Mislim da će oni to odlično sve da hendluju. Kaža će biti ne samo majka već i najbolji drug svojoj ćerki. Ona je takva osoba, sve razume. Marko se više plašio od Kaće. Svi smo juče buli na videokolu, on je bio presrećan i pogubljen. Tolika sreća i euforija. Kuma će zapevati koliko god budu tražili. Kaća voli pesme uz koje može da đuska, a Marko voli kad mu ja pevam, od šabana šaulića, „Dva galeba bela“, al tu ćemo tek na fajrontu. Za mao kumče će biti pesma.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci