Angellina rečima nove pesme šalje jaku poruku: „Dah po dah i sve će proći“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Specifičnog glasa i autentične pojave, Anđela Vujović, poznatija kao Angellina predstavlja pravo osveženje, koje je donelo drugačiji stil i pokrenulo novi muzički pravac.

Mlada pop pevačica, na muzičkoj sceni, uspela je da za veoma kratko vreme skrene pažnju javnosti. Muzikom se bavi od malena, a ostala je prepoznatljiva po odličnim interpretacijama popularnih pesama.

U decembru 2018. godine, objavila je svoj prvi singl pod nazivom „Potez loš“ i od tog trenutka njena karijera kreće uzlaznom putanjom. Ipak, o njenom životu javnost i dalje ne zna mnogo.

Ova atraktiva crnka, bila je gošća u emisiji „Puls Srbije“ na Kurir televiziji i tom prilikom je pored ostalog govorila i o svojoj novoj pesmi „Dah po dah“:

– Ide super, zadovoljna sam, sve ide svojim tokom. Znam da nije momenat za izbacivanje, olakšavajuća okolnost mi je što sam sama autor, uspeli smo i spot da odradimo. Svako je sve radio, sami smo pravili scenografiju. Uspeli smo da snimimo spot za pet sati. Odlučila sam da iznenadim publiku pesmom u ovo nevreme. Dah, po dah sve će proći, to je kao motivaciona poruka za ovo vreme – rekla je pevačica.

Iako veoma retko govori o svom emotivnom životu, ovog puta, ipak je progovorila o vezi sa sada bivšim dečkom Nikolasom, sinom popularne članice grupe Pink Panteri, Olivere Ćirković, ali i otkrila svoj trenutni emotivni status.

– Bili smo dve godine u vezi, prekinuli smo pre pola godine, život ide dalje. Sada sam sama, imam simpatiju, ali videćemo – bila je iskrena Angellina.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci