Angellina: „Velika mi je čast što je živa legenda – Haris Džinović pristala da snimi duet sa mnom!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Samom pojavom na muzičkoj sceni, mlada zvezda Angellina je sve oduševila pre svega svojim vokalnim sposobnostima, a onda i specifičnom energijom koju poseduje.

U kratkom vremenskom roku pobrala sve simpatije svojom neobičnom bojom glasa, kojom se izdvojila među ostalim koleginicama.

Naime, pevačica je nedavno najavila jednu duetsku pesmu, ali tada nije otkrila o kom pevaču je reč.

Sada je otkrila da je odlučila da zajedno sa Harisom Džinovićem da ukrste radicionalni i moderni pravac, pa ćemo od mlade pevačice i njega, uskoro imati prilike da čujemo nešto potpuno drugačije.

– Jako sam uzbuđena ovo je jedan ozbiljniji projekat, dosta sam srećna što je Haris želeo da odradimo projekat zajedno. Potpuno spontano, pesma je bila za njega, ja bila tu u studiju, i tu smo se nekako skontali i to je krenulo svojim tokom. Velika mi je čast što je živa legenda pristala da snimi duet sa mnom – otkrila je Angellina za „IDJTV“.

– To je jedan mladi talas, oni imaju svoj pravac u muzici koji nije meni pripadajući, međutim ja imam jedan deo u toj pesmi koji može da se otpeva na moj način. Čudan je spoj, jer je ona mlada, a ja iz druge branše, ali muzika nema tu barijeru, mogu pevati ljudi zajedni – dodao je pevač.




Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci