Ani Bekuti bivši muž uzeo je svu imovinu i ostavio ju je na ulici!

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Ana Bekuta, nakon razvoda od muzičara Predraga Vidovića ostala je na ulici i pretrpela je veoma težak period. Tada su joj u pomoć prvo potrčale kolege kojima ona to nikada neće zaboraviti.

– Ana je nepunih godinu dana bila u braku sa klavijaturistom Aleksandrom Savićem, a kada su se razišli ona je upoznala bubnjara Predraga Vidovića Preju. Sa njim je radila i bila u ljubavi skoro deset godina. Živeli su u Šapcu, a Ana je tada imala velike hitove i lepo zarađivala. Sve pare je uložila u kuću u kojoj je živela sa Prejom, iako je sebi moga da kupi stan. Kada su se razveli 1992. godine, Preja joj je sve uzeo i ona je ostala bukvalno na ulici bez dinara – ispričala je pevačica, pa dodaje:

– Tada je otišla u Beograd, a on se veoma brzo nakon toga oženio Tatjanom Dimitrić, sada Vidović, sa kojom ima i decu. Ani su tada u pomoć pritekli prijatelji Aca i Biljana Ilić. Oni su joj dali stan na Senjaku u kojem je živela. Plaćala im je kiriju, ali nešto minimalno – rekla je njena koleginica svojevremeno, za „Mondo“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci