[acf field="pre_title"]

Atraktivna pevačica iskreno u Tranquilo-u: “Često zloupotrebljavam to što sam Sandra Afrika!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Svojom pojavom Sandra Afrika nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a njene pesme su neosporni hitovi. Često se polemiše i o njenom ljubavnom životu, a gostujući u emisiji “Tranquilo” Sandra je zasijala u svom punom sjaju.

U okviru igrice “Istina-izazov” najpre je dobila izazov te je otpevala uživo jednu od njenih najdražih pesama “Kuda idu ostavljene devojke” a potom je, potpuno otvoreno, odgovarala na neka “škakljiva pitanja”.  Sandra je tako otkrila da izmedju Beograda i Šapca, gde je provela dosta vremena, ipak bira svoj rodni Beograd a na pitanje da li postoji neko na estradni sa kime ne razgovara, odgovorila je potvrdno.

-Da, ne razgovaram, ali ne mojom krivicom. Nisam nikada pričala o tome. Ja nisam svadjalica, ali druga strana je kriva, nisam ja, stvarno. Ženska osoba je u pitanju, to mogu da otkrijem – otkrila je Sandra, a onda ju je Tijana pitala i da li je nervira priča koja je potencirana – da bez Mileta Kitića ne bi ostvarila uspeh, a Afrika je kao iz topa rekla:

-čNaravno da me nervira, to apsolutno nije istina, jer on nema nikakve veze sa mojom karijerom. Ne bih dalje o tome – kratko je odgovorila pevačica.

S obzirom na to da je bila na meti medija pre par godina oko toga da li ima svoj brod, kroz osmeh je odgovorila da ima, a na pitanje da li zloupotrebljava svoju popularnost kako bi se izvukla iz nekih situacija, Sandra je otvoreno priznala da to često radi.

-Uvek zloupotrebljavam to što sam Sandra Afrika. Uvek, ali bukvalno uvek. Kada god zovem za recimo feniranje, dostavu hrane, mislim da to svi rade. Ja to nisam na početku uopšte znala da iskoristim, zato što sam bila klinka, i bilo me je sramota, ali sada lepo kažem i uvek bude sve kako treba – rekla je iskreno pevačica.

Sandra je sva pitanja odgovorila bez dlake na jeziku, otkrivši i da joj je najseksipilniji muškarac sa estrade, njen komšija Saša Kovačević.

Za još interesantnih priča i dobre muzike, pogledajte reprizni termin emisije “Tranquilo” večeras, od 18 časova na TOXIC TV-u.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci