ISKRENO POSLE RAZVODA

Bane Mojićević: Moj najveći poraz je što nisam sačuvao porodicu

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevač Mojićević se nedavno razveo od supruge Milice, a o rastanku sa svojom sada bivšom izabranicom nije želeo puno da priča. Ipak, kada su se strasti smirile pevač je otvoreno pričao o razlozima rastanka i otkrio:

-Nisam zbog kafane izgubio ženu. Sada sam slobodan, i to nema veze sa emotivnim statusom, status je potvrđeno slobodan. Izgubio sam je zbog nerazumevanja, loše komunikacije i ljubavi, sa obe strane. To je moj najveći poraz koji sam doživeo u životu definitivno. Pokušavao sam više puta poslednjih godina da sačuvam zajednicu, ali ovo je najbolja odluka što će se pokazati u narednom periodu. Sada smo u korektnim odnosima, sarađujemo po pitanju dece, i to je jedni važno – rekao je Bane u emisiji „Premijera“.

I dok vredno radi na novim projektima, Mojićević tvrdi da ga ne brine trenuta situacija oko koronavirusa, jer kaže da je skroman i da ume sa finansijama.

-Poslednjih godina sam ozbiljno razmišljao o finansijama i po tom pitanju sam miran. Nemam razlog za stres i brigu. Nemam potrošačke navike, živim potpuno normalno, a najveći novac ostavljam u kafani – iskreno je rekao pevač.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci