Bane Mojićević: „Nemam devojku, ali mi često stižu eksplicitne sadržine!“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Bane Mojićević, pobednik prve sezone „Zvezda Granda“ se ne pojavljuje često u javnosti i na događajima, osim ako nema povoda za to. Zato se ne zna toliko o njegovom životu, a osim što se pisalo o njegovom razvodu, većih skandala nije imao.

U intervju koji je dao za sajt 24sedam on otkriva u kakvom je odnosu sa bivšom suprugom, kako voli da provodi vreme sa decom i da li ga inspirišu, ali i da li ima novu ljubav.

Vidimo da si ozbiljan, jesi to ustao na levu nogu ili je nešto drugo u pitanju?

– Ja sam inače levoruk i levonog, ali nisam ovog jutra ustao na levu, na desnu sam. Raspoložen sam divno, nego neke pričice tu ozbiljnije, red šale, red viceva, red ozbiljnosti. Možda sam previše ozbiljan kada je televizija u pitanju. Verovatno nisam dovoljno opušten, treba mi još jedno 17 godina (smeh).

Da li si nekada imao probleme na nastupima, neke neprijatne situacije?

– Na nastupima su se dešavale tuče, ne da sam ja bio akter, nego gosti, malo se više „potegne“ pa krenu neke priče, teške emocije pa dođe do konflikta. Ja se kontrolišem u svim situacijama, pa i u tim. Estradno nasilje nisam doživljavao do sad (smeh).

Kada smo kod emocija i žena, imaš li devojku?

– Ja devojku nemam, a devojaka ima onoliko. Čini mi se da su mnogo otvorenije i direktnije nego muškarci i kako vreme prolazi, sve više. Stižu mi poruke razne eksplicitne sadržine na mrežama, a i ovako uživo. Sa kolegama ne razmenjujem takve priče, više pričamo o situacijama sa putovanja, neke viceve i tako to.

Da li ti deca daju inspiraciju i kako provodiš vreme sa njima?

– Klinci su nepresušan izvor inspiracije, non-stop su neke šale sa njima, nove priče, nova pitanja, pevamo stalno, oni mi puštaju svoje omiljene pesme, ja njima svoje, igramo se. Tako iz tih situacija trpim pozitivnu energiju.

Znači ništa ti nije teško kad si sa decom?

– Ne, ne, mogu da kažem slobodno da sam se vrhunski navikao na neke nove okolnosti u životu i to što sam sam sa njima mi baš prija.

U kakvom si odnosu sa bivšom suprugom?

– Korektnom, ljudskom, imamo korektnu komunikaciju što se tiče dece, druge teme ne obrađujemo i to je to.

Ranije si izjavio da je razvod bio tvoj najveći poraz u životu, da li i dalje tako misliš?

– To sam ostavio iza sebe, definitivno jeste jedan od najvećih poraza u mom životu, ali okrenuo sam se neki vedrijim stvarima i gledam napred, prošlost sam ostavio tamo gde treba da bude. Gledam da iz svake situacije izvučem najlepše.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci