[acf field="pre_title"]

Bane Mojićević: “Psihoterapija mi je mnogo pomogla”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevač Bane Mojićević praznike je proveo radno pa nam je otkrio zašto nije na nekoj egzotičnoj destinaciji s obzirom na to da većina njegovih kolega uveliko odmara:

-“Pa da, egzotika. Nisam iz te priče, ja volim našu prirodu i najbolje se odmorim u selu gde sam odrastao. To je oaza mog mira.”-rekao je Bane.

Za Baneta se priča da je jedan od poželjnijih muškaraca domaće javne scene otkako se razveo:

-“Ne znam, može se tako reći. Verujem da je to slučaj sa mnogim muškarcima nakon razvoda. Vrlo često mi se dešavalo u tom periodu da dobijam ponude na društvenim mrežama i odgovarao sam na njih, ali kulturno.”-otkrio je.

“Da li i za Mojićevića važi o bivšima sve najbolje jer posle njih mi ide na bolje” i da li mu je nekad neko rekao da je pogrešio što se oženio, ispričao nam je:

-“Nije to lepo i gotovo niko iz mog okruženja se tada nije tako poneo niti komentarisao. Naravno, kad je prošlo vreme, onda sam dobijao komentare poput “Znao/la sam da ona nije za tebe” ili “Videlo se to odmah”.”- rekao je Bane.

Bane nam je priznao da uživa u vremenu koje provodi sa svojim naslednicima:

-“Vreme koje provodim sa klincima je vreme u kome najviše uživam. Deca su moja pobeda i zavisno od njihovog vremena trudim se da sam uvek pored njih.”-rekao je.

Pitali smo pevača u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom:

-“Nemam pravu reč za to. U korektnim tačnije formalnim odnosima.”-bio je kratak Bane.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci