[acf field="pre_title"]

Barbara Bobak: “Ponovo sam zaljubljena!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nakon raskida sa Darkom Lazićem, pevačica Barbara Bobak mesecima je bila sama, a sada nam je priznala da se pojavio neko vredan njene pažnje:

-“Da obelodanim, tačno je. Pojavio se neko ali je sve na početku, nije to još uvek veza ali blizu sam da se baš zaljubim.”-rekla je.

S obzirom da joj je prethodna veza sa Lazićem bila pod budnim okom javnosti, Barbara nam je otkrila da li se plaši javne veze sa novim partnerom:

-“Ne plašim se ali ne bih volela. Javna veza je naporna i teška, konstantno čitaš loše stvari o sebi, prati ti se svaki pokret, tako da ne bih volela.”-rekla je.

Kako smo saznali, pevačicin novi parner je iz sportskog sveta bez poroka, da li ona tim izborom poručuje da uči na greškama:

-“Ne znam kako ste došli do tih informacija, ali tačno je.”-rekla je.

U spotu za novu pesmu Barbara se osmelila i na crnu kosu dodala plave pramenove, zanimalo nas je zašto je odustala od te frizure i da li bi se nekada odlučila na frizuru kakvu ima pevačica Lena Čolak:

-“Ne, nikada. Bila sam davno plavuša i meni to ružno stoji, tako da sam sad ubacila ove plave pramenove i oni su mi dosadili pa ću ih uskoro skinuti.”-rekla je.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci