Kameron Dijaz živi daleko od očiju javnosti!

BILA JE JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH GLUMICA, A ONDA JE U 47. GODINI POSTALA MAJKA!

Glumica Kameron Dijaz nije želela decu sve dok nije srela svog sadašnjeg supruga Bendžija Mejdena.

Pročitajte još

Glumica Kameron Dijaz bila je kategorična u odluci da ne želi da ima decu jer su, kako je govorila, prevelika obaveza.

„Dete je obaveza, svaki dan po ceo dan do 18 godine. Život bez dece ja lakši. Volim da zaštitim ljude, ali nikad me nije privlačila ideja da budem majka. Za sada sam dobro i ne bih da imam decu. Dosta sam uradila u životu“, rekla je ona 2014. godine a mišljenje je promenila kada je upoznala ljubav svog života. Kameron je  Bendžiju Mejdenu sudobnosno „da“ 2015. godine i od tada je njen privatni život velika misterija za javnost.  Vest da je 2019. godine postala majka bila je veliko iznenađenje, a Kameron ne krije da je tek sada istinski srećna.

„Ljudi se venčaju i mladi zasnuju porodicu. Ja to radim u drugoj polovini života. I konačno volim svoj život jer je privatan. Moram da doživim stosedmu. Dakle, bez pritiska“, rekla je jednom prilikom Kameron Dijaz.

„Kad se u mojim godinama odlučite za roditeljstvo, to je pravi izbor. Za to morate da se jako potrudite“, dodala je glumica koja se potpuno povukla iz javnog života kako bi se posvetila porodicu. Zato su ona i njen suprug izazvali mnogo pažnje kada su se poptuno maskirani pojavili na Beverli Hilsu..
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci