Biljana Alavanja o svojoj novoj knjizi za decu: „Nema većeg uspeha nego da budete uspešna mama!“

Pročitajte još

Biljana Alavanja, književnica je i vlasnica najprestižnije izdavačke kuće na ovim prostorima, „Samo korak“.

U razgovoru sa njom, saznali smo da zbog pandemije korona virusa promocije knjiga nisu posvećene onoliko koliko bi trebalo i koliko zaslužuju da budu, ali da to nije slučaj sa promocijom nove knjige Doris Ražnatović, koja je upravo njenu kuću izabrala za matičnu.

– Izuzetno mi je drago, jer kada je izdavačka kuća počela sa inrtenzivnijim radom, počele smo nas dve da sarađujemo, odnodno na samom početku, tako da zajedno se razvijamo i rastemo – izjavila je Biljana za DeToxic.

Osim Doris, novu knjigu je objavila i Biljana. U pitanju je knjiga za decu, pod nazivom „Prijatelji na mlečnom putu“.

– Moj najmlađi sin, Pavle, koji sada ima deset godina, i ja smo zajedno pisali, a ideja je nastala od onih večernjih uspavljivanja koje, naravno, svaka majka sa svojim detetom ima. Pavle, kao i većina dece njegovog uzrasta, ima strah od mraka i da bismo taj strah prevazišli ja sam jedne večeri sklonila zavesu i pokazala mu da postoji samo njegovo parče neba koje se vidi samo iz njegovog kreveta i da pronađe svoju zvezdu i putuje. Na taj način svako od nas može da prevaziđe bilo koji strah – ispričala je književnica kamerama DeToxica.

Proslavljena književnica, divna supruga, privržena majka i sve to u jednoj osobi, u jednoj ženi. Ipak, Biljana nam je otkrila koju ulogu ona najviše voli:

– Nema većeg uspeha nego da budete uspešna mama. To je sasvim dovoljno. Ustvari, to je ono što sve nas obeleži i što nam donese najveći uspeh, to majčinstvo. Kada smo uspešni na tom polju, na svim ostalim smo smo uspešni.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci