Biljana Obradović o njenim najtežim bitkama u životu!

Pročitajte još

Zdravlje Biljane Obradović bilo je ugroženo, a prava dijagnoza nije usledila odmah. Najteži dani i borba za normalan život usledili su nakon što je nekadašnja voditeljka saznala da ima tumor.

Biljana Obradović
foto: Instagram

Naime, na početku, Biljana je imala simptome poput umora, oticanja i dobitka na kilaži, te se obratila doktorima, koji su joj lečili štitnu žlezdu, nakon što su posumnjali na hipotireozu. Ipak, budući da se pridržavala svih datih saveta i instrukcija, a nije se osećala bolje, već je bila lošeg opšteg stanja, Obradovićeva se povrgla dodatnim analizama.

Dijagnoza je isprva bila veoma zastrašujuća – tumor pankreasa:

– Tumor koji je bio veličine 600 grama, 11 centimetara – to je kao jedna fudbalska lopta. Kada je urađena anamneza onda su videli da je došlo polako do ‘raslojavanja’, što ja kažem – zaista me je Bog pogledao da ja to uklonim u pravo vreme, jer da smo sačekali nekoliko meseci, ne bih znala u kom pravcu bi to moglo da se razvije – rekla je nekadašnja voditeljka svojevremeno, prenosi „Lepa i srećna“

Na svu sreću, u pitanju je bio benigni tumor, a ne rak, kako prenosi pomenuti medij, te se vremenom Biljana oporavila, a danas živi životom punim plućima, budući da je bolest bila izlečiva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci