Bio je bolje izdepiliran od Karleuše u „Zvezdama Granda“, a sada je napravio iskorak u karijeri!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Takmičenje  „Zvezde Granda“ odavno je šou koji se i gleda, a ne samo sluša. U protekloj sezoni to je odlično shvatio Nenad Dmitrović Necone koji je izazivao različite reakcije kod žirija. Od pohvala do toga da se u jednom od krugova povela i polemika da li muškarac treba da brije noge zbog scene, gde je od Jelene Karleuše dobio kompliment da je bolje izdepiliran od nje, ali i da je po nekad nervira ali i po malo plaši.

-Vidi se da sa tobom nešto nije u redu. Na granici si da iritiraš, išao si mi na živce. Plaši me nekad način na koji nas posmatraš. Ali, sa druge strane, interesantan si .Bravo za garderobu, forma, boje, sve – komentarisala je Jelena kroz krugove takmičenja.

Marija je izjavila da smatra da je Necone Popovićeva šoljica čaja, što se tiče scene dok je MIli smatrao da je u šou uneo neke novine, te da je sjajan.

Ipak, Nenad nije uspeo da se plasira u filane, ali je nastavio samostalno da gradi karijeru, tako da je sada objavio singl pod nazivom „Euforija“. Ova pesma je nešto što on privatno voli da sluša i u čemu uživa, nije jurio komercijalu, tako da veruje da će se dopasti i publici, a uveliko priprema i novu numeru koja će biti za, što se kaže, široke narodne mase.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci