Boban Rajović ekskluzivno otkrio: Snimam svoj autobiografski film! Smejaćete se a i zaplakati“

Pročitajte još

Popularni pevači Ivan Zak i Boban Rajović pre gotovo mesec dana objavili su duetsku numeru  pod nazivom „Kilometri ljubavi“ kojom su osvojili mnoga srca publike širom balkana. Ispred naše kamere stali su upravo oni. Ivan nam je otrkrio kako je došlo do zajedničke saradnje:

-„Vrlo jednostavno. Ja sam zvao Bobana ponudio sam mu saradnju kad sam napisao pesmu gde se pominjao Zagreb i Beograd. A kada mi je trebao gost iz Beograda nisam se dvoumio to je u glavi mojoj bio Boban jer smo godinama unazad dobri prijatelji i on je odmah pristao. Ta hemija se desila u studio iz prve.“-istakao je Zak.

Boban je vredno radio na novim pesmam pa je svojoj publici poklonio novu pesmu “ Nedelja“ A upravo sa nama je podelio svoje emocije:


-“ Pesma se zove u nedelju pa je u nedelju i izašla. Pa pazi, tako sam napisao i na Instagramu da želim da podelim svoje emocije sa mojom publikom koju sam ljubomorno čuvao dve godine. Očekivanja su  ako narod ima imalo sluha biće najveći hit ikada napravljen.“

Osvrnuli smo se na jedan jako bitan projekat Bobana Rajovića a to je njegov autobiografski film, pa da li će i kad ugledati svetlost dana, šta nam je ispričao pogledajte u videu:

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci