Supruga Slobodana Bode Ninkovića uvek je razumela kakva je glumačka profesija

Boda Ninković iskreno o svojoj supruzi!

"Suprugu sam sreo u pozorištu. Slavica je radila neku predstavu u amaterskom pozorištu i ljubav na prvi pogled je odredila našu bračnu budućnost. Spremala je nešto s mojim drugarom Jovanom Tišmom i tu mi je zapala za oko."

Pročitajte još

Glumac Slobodan Boda Ninković imao je sreću da oseti sve čari ljubavi na prvi pogled. Slavicu je sreo sasvim slučajno, u pozorištu, i istog časa mu se dopala. Emocije su među njima odmah proradile, a danas je iza njih četiri decenije ljubavi i šest godina manje kako su u braku.

„Suprugu sam sreo u pozorištu. Slavica je radila neku predstavu u amaterskom pozorištu i ljubav na prvi pogled je odredila našu bračnu budućnost. Spremala je nešto s mojim drugarom Jovanom Tišmom i tu mi je zapala za oko. Joca je napisao i knjigu o meni „Boda – slušaj, sine, ove velike reči“, pa tu možete još svašta da pročitate o tome. Počelo je neobavezno, a sledećeg februara biće 40 godina kako smo zajedno, a u braku 34″, rekao je glumac kome je kod kuće, uz suprugu, najprijatnije.

„Ona je pravnica, radi u Ministarstvu privrede. Meni ona tokom svih ovih godina nije postavila pitanje: „Dobro, Bodo, gde si dosad?!“ Razumela je da sam ostajao prekovremeno zbog svog posla. Volim da sednem s kolegama. A i iživeo sam se pre braka, baš. Kod kuće mi je sada najprijatnije. Moraju ljudi da shvate da u braku nema šefa, već zajednice“, kaže Boda koji je ponosan na njihove dve ćerke.

„Nađa je nekadašnja reprezentativka Srbije u odbojci i igra u Rumuniji, čak je i kapiten tima. Starija Anja se bavi pozorišnom produkcijom i radili smo zajedno seriju „Radio Mileva“. Doživeo sam to da mi ćerka bude šef. Dođem na snimanje, a ona mi kaže: „Danas, tata, radiš to, to i to.“ Ona je opasna kao asistent reditelja. Meni je drago da voli svoj posao, pa čak ume i da preteruje. Vidim da je svi meni hvale. Ne znam što meni?! Treba njoj to da kažu“, rekao je glumac.

„Da bi čovek imao neku svoju stabilnost mora da bude izuzetno dobro organizovan u kući i onda može na pravi način da se posveti svom poslu. Lepa su i sva priznanja i uloge, ali dve ćerke su moje najveće nagrade. Možda bih drugačije pričao da sam imao i sina, ali ništa ne bih menjao. Obe su sada ekonomski nezavisne, žive svoje živote i uživamo kada dođu kod nas“, rekao je Boda.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci