[acf field="pre_title"]

BOJAN LEKSINGTON SA MAJKOM I SESTROM BIO U ZATVORU? Pevač i dalje ima traume, budi se u znoju i ima napade panike!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevač Bojan Vasković Leksington sa 16 godina bio je u zatvoru sa majkom i sestrom, a razlog za to je užasavajuć.

O pevaču Bojanu Vasković Leksingtona se malo zna, on vrlo vešto krije sve o svom privatnom životu, a nedavno je njegov rođak progovorio za medije.

Naime, kako govori pevačev rođak, Bojan i dalje ima traume od vremena koje je proveo u zatvoru sa samo 16 godina. Malo ko zna da je Bojan završio iza rešetaka, gde je sa sestrom i majkom proveo osam meseci. Kako rođak za „Skandal“ tvrdi, svaki put kada se priseti scena hapšenja bude mu muka, a jezivi prizori mu nikada nisu izašli iz glave.

– Nikad Boki to neće moći da prevaziđe. Često se budi u znoju, ima noćne more, a ponekad i napade panike. Opasne su to stvari kad vas uhapse na pravdi Boga, a vi ni krivi, ni dužni – započinje rođak i nastavlja:

– Stalno mu se vraćaju slike hapšenja, trenutka kada odvode i njegovu majku i sestru, zatim rešetke su mu stalno pred očima. Ipak je on bio još dete, a to ni stariji ljudi ne mogu lako da podnesu. Sve mu to jako teško pada, i danas kad vidi policiju, čak i saobraćajnu, veoma se uznemiri. Ostaće to trauma za ceo život, a šteta, nema boljeg dečka od Bokija – završava rođak za „Skandal“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci