Bojana Brović iskreno o svom braku!

Bojana Barović o vaspitanju svog sina!

Bojana Barović iznenadila obožavaoce interesantnom objavom o vaspitanju njenog naslednika, a na njenu objavu odmah je odgovorio njen suprug pevač Nikola Rokvić.

Pročitajte još

U poslednje vreme na Instagram profilima Bojane Barović i , vrlo često možemo videti objave posvećene njihovom najvećem ponosu, njihovoj deci.

Bojana Barović iznenadila obožavaoce, oglasio se i Nikola

Ovog puta, Bojana je sa svojim pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži podelila svoje mišljenje o vaspitanju njenog i Nikolinog naslednika, a ubrzo nakon toga oglasio se i njen suprug Nikola, koji se složio sa izrečenim,  što sam pokazuje koliko je njihov odnos skladan, te da se oko većine stvari slažu.

– Ako imate muško dete kao ja, sigurno ste sto puta čuli ono “Što plačeš, što se duriš, ponašaš kao neka devojčica”, “Smejaće ti se drugari” itd itd.. Sigurno ste čuli a verovatno i sami izgovorili.. I ja sam. Ali kada sam osvestila značenje toga, shvatila sam da ih time učimo da odrastaju uz ideju da sve “žensko” ne valja, da je loše, da je za slabije, da je ružno. Je oni ipak treba da postanu muškarci. Ali pošto to baš i ne znamo da radimo, onda je lakše samo učiti da ne budu kao devojčice/žene i tako ih odvojiti od svega nežnog i emotivnog koje nose u sebi a koje itekako treba da nose u sebi i neguju… I nekako oni posle toga treba da poštuju i vole žene, sa sve tim velikim “manama” i sa svim što su naučeni da nikako ne smeju da prigrle i da vole.. – napisala je Bojana, te nastavila:

– Ne, ja ću ga učiti da plaču i jedni i drugi, i da je to daleko od slabosti.. Da su mnoge žene koje poznajem mnogo jače od mnogih muškaraca koje takodje, poznajem (pa čak i fizički), i da je prava snaga isključivo u srcu – zaključila je ona.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci