Bojana Stamenov: „Tužno je kada vidite polupraznu salu!“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica raskošnog glasa, Bojana Stamenov, nažalost zbog epidemiološke situacije nema koncerte u onolikom broju na koji je navikla, zbog čega se požalila pripadnicima sedme sile. Ipak, slobodno vreme koristi da se posveti sebi, pa je tako uvela neke nove aktivnosti.

– Imam vremena da se posvetim samo sebi. Između ostalog heklam, štrikam, pravim keksiće i bavim se sobom u svakom mogućem smislu. Pored toga sviram, pevam, ali i poneku pesmu napišem. Kada sve ovo prođe, nadam se da ću nešto od pesama i objaviti. Mada, kad god sam javno pričala o tome nikada se nije desilo – kroz smeh započinje priču Bojana za Blic, i ne krije da joj nastupi ozbiljno nedostaju.

– Nažalost, imamo mali broj nastupa zbog epidemije. Ja sam više koncertno orijentisana, tako da mi to teško pada, ali čekamo da ovo što nas je zadesilo prođe, pa da opet krenemo u akciju. Jako mi nedostaju živi nastupi. Iskrena da budem, to je nama pevačima, što bi rekli Amerikanci “vazduh i voda”. Manje više finansijski se svi nekako snađemo, ali nama nedostaje razmena energije sa publikom. Jednostavno, mi imamo tu privilegiju da se bavimo nečim što volimo i kako vreme prolazi nastupi počinju ozbiljno da nam nedostaju – priča pevačica i dodaje:

Bojana Stamenov, foto: ATA images

– Više od pola godine imam jednu umetničku egsistencijalnu krizu. Nalazimo se mi negde gde i zapevamo i to nam jako prija ali veoma nedostaju koncerti i publika. Tužno je kada vidite polupraznu salu ali zbog epidemiloških mera tako mora da bude. I mi se navikavamo ali i publika. Jednostavno drugačije se vaspitavamo, ali nadam se da će ovo sve ubrzo proći i da ćemo se vratiti našem načinu života – završava pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci