Ovo je istina

Bolna ispovest Tanje Savić

Pročitajte još

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Pevačica Tanja Savić već tri meseca prolazi kroz pravi pakao, nakon što je njen suprug Dušan Jovančević bez njenog odobrenja odveo decu u daleku Australiju. Naime, Dušanu i Tanji u poslednje vreme nisu cvetale ruže, a po svemu sudeći na kraju je nekadašnja Zvezda Granda izvukla deblji kraj.

„Tanji je svaki dan kao godina, pokušava da bude jaka i da živi normalno, ali nije lako… Mislim da je mnogo pogrešila što od samog početka nije rekla istinu, ma kakva god ona bila! Ovako je zataškavala stvari, želela najbolje svojim sinovima i njihovom ocu i opet ispala najgora. Koliko joj je teško, znamo mi, najbliži prijatelji i porodica naravno.“-kaže izvor blizak Tanji za Toxic.

A koliko pevačici teško pada razdvojenost od sinova govore i emotivne poruke koje često objavljuje na svojim društvenim mrežama.

„Majke nikad nisu same u svojim mislima. Majka uvek mora razmisliti dvaput, jednom za sebe i jednom za svoje dete. Majka razume ono što dete nije izgovorilo. Kada ste bili bebe i na pedalj od mene, pokrivala sam vas ćebadima da vas ugreju u hladnim noćima. Sada kada ste daleko od mene, sklapam ruke i pokrivam vas svojim molitvama“-napisala je Savićeva.

Kada se prvi put pronela priča o navodnoj otmici dece, o tome kako je Tanja prijavljivala supruga policiji, pevačica se povukla iz javnosti i sakrila kod svojih roditelja. Prvu izjavu u kojoj je objasnila kako zapravo stoje stvari, dala je upravo za našu televiziju.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci