Duško Tošić neće biti ravnodušan kad čuje Karleušine reči!

BORIM SE ZA OČUVANJE BRAKA VEĆ 15 GODINA!

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića javnost uvek zanima, a pevačica obično odmereno i biranim rečima govori o suprugu.

Pročitajte još

Dešavanja na srpskoj javnoj sceni su i više nego turbulentna, a dugi brakovi među poznatim ličnostima prava su retkost. Jedan od onih koji je uspeo da odoli velikim izazovima je i brak Jelene Karleuše i Duška Tošića. Kada su se jedno drugom 2008. godine zakleli na večnu ljubav, Jelena je već imala status zvezde, a Duško je tek započinjao fudbalsku karijeru.

Godine su im donele najveće blago, dve ćerke Niku i Atinu, ali i brojne izazove i velike gubitke – Dušku je preminio otac, a Jeleni majka Divna. Uprkos svemu, ostali su zajedno, a Jelena, koja ni po jednom pitanju nije svakidašnja, priznaje da se i ona, baš kao i sve druge žene, zalagala da brak opstane.

„Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje“, rekla je za Jelena, i otkrila da ćerke vaspitava da poštuju sve ljude podjednako, bez obzira na materijalni status i profesiju.

„Svako ko poznaje moju decu ima samo reči hvale za njihovu skromnost i vaspitanje. Kako je Divna mene učila da budem isti čovek i prema radniku “Gradske čistoće” i prema predsedniku, da ne budem materijalista, da imam empatiju prema ljudima i životinjama, da ne stavljam svoje lične potrebe u prvi plan, tako i ja vaspitavam moju decu“, ispričala je Jelena za „Lenu“ i priznala da su ćerke „mamina deca“.

„Duško je želeo sina koji će da bude fudbaler ali pošto se to nije desilo shvatio je da ima izuzetno talentovanu ćerku i to levonogu, kao što je on i to je bila njegova ideja da trenira fudbal“,
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci