Breskvica novom pesmom ponovo obara rekorde: Spremna je za svetsku scenu!

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Anđela Ignjatović nadaleko poznatija kao Breskvica, obradovala je fanove novim projektom, pesmom koja nosi naziv „Maska“.

Njen novi singl, rađen u Toxic produkciji, uspeo je da ostvari zavidan uspeh već u prvih sat vremena po objavljivanju. Za manje od 24 sata popeo se na 9. mesto trending liste na Jutjub platformi.

Breskvica se svim fanovima zahvalila na podršci, kao i saradnicima koji su radili na pesmi, a ono što je zanimljivo jeste da upravo Anđela potpisuje tekst i učestvovala je i u komponovanju same melodije.

Anđela Ignjatović Breskvica, foto: Instagram

Da su obožavaoci ovo dugo iščekivali očigledno je i po već dostignutom velikom broju pregleda i komentara na Jutjubu. Ovo i ne čudi, s obzirom da je miljenica publike prethodno izdala pesmu „Bon vojaž“ i to još pre šest meseci.

– Svaka čast, talenat, lepota i spot – svetski, – Predivna Breskvica, svoja, drugačija, – Devojka je umetnost, njen glas je sve, – Ona će do sledeće godine biti spremna za svetsku scenu, mala je pravo iznenađenje – bili su tek neki od pozitivnih komentara.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci